Termeni și condiții

Folosirea acestui site implica acceptarea expresa si in totalitate a termenilor si conditiilor mai jos detaliate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a acestor termenir si conditii de acces si utilizare.

Site-ul si newsletter-ul Bucegi® promoveaza berea .

Pentru a utiliza acest site si pentru a primi newsletter-ul trebuie sa aveti varsta minima legala de 18 ani implinita la data accesarii acestui site.

1. Dreptul de copyright

Pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul de copyright este detinut de HEINEKEN Romania S.A. (“HEINEKEN”) ori de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat, fara acordul expres exprimat de catre HEINEKEN ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate HEINEKEN. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea HEINEKEN sau a afiliatilor sai. HEINEKEN va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

2. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a HEINEKEN. De aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea HEINEKEN nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web. HEINEKEN se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. HEINEKEN nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.bereabucegi.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al HEINEKEN, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, informarilor periodice cu caracter publicitar, al unui sondaj de opinie, actiuni promotionale sau in cursul executarii unui contract.

4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre HEINEKEN in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. HEINEKEN se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

5. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati: (i) sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul; (ii) sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele: (i) sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie; (ii) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; (iii) sa publicati/postati materiale de orice fel (inclusiv comentarii) cu caracter antisemit, denigrator ori imoral, rasist, de propaganda politica, si/sau religioasa, obscene, defaimatoare, discriminatorii, antisociale, violente ori care indeamna la violenta de orice natura, care indeamna la un consum excesiv de alcool ori arata in vreun fel/fac referire la abuzul de alcool, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, fata de HEINEKEN, fata de angajatii acesteia ori afiliatii sai,sau in legatura marcile acesteia, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare; (iv) sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente. In caz de nerespectare a acestor conditii, HEINEKEN si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va opri accesul la aceste materiale, va inlatura si/sau sterge materialele si/sau informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

6. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.bereabucegi.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre HEINEKEN Romania SA (numar de Operator de baze de date 5118) prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisa a persoanelor ale caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa Bucuresti, str. Tipografilor 11-15, corp A2-L, etaj 4 sector 1, cod postal 013714, HEINEKEN Romania SA se obliga: (i) sa-i confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an; (ii) sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; (iii) sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca HEINEKEN poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne prin intermediul site-ului.

7. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. „Termeni & Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si HEINEKEN in privinta utilizarii site-ului www.bereabucegi.ro. HEINEKEN isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.